Kiitos kaikille Ost & Vin -illan järjestämistä koskeneeseen kyselyyn vastanneille! Kyselyyn saapui 32 vastausta ja saimme monia hyviä ideoita tulevien tapahtumien sisältöön liittyen. Ost & Vin -illan merkitys kielikylpy-yhteisömme vahvistajana nousi esiin vastauksissa.

Ost & Vin -illan merkityksellisyys syntyy kielikylpypolun eri kohdissa olevien ihmisten tuomisesta yhteen. Tällä hetkellä perheiden ja opetushenkilökunnan terveyden turvaaminen on meille kuitenkin tärkeintä ja olemme päättäneet järjestää Ost & Vin -illan seuraavan kerran syksyllä 2021.

Koska tapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä, tuomme esiin lauttasaarelaisten kielikylpy-päiväkotien ja -koulujen terveisiä kuluvan syksyn aikana muilla keinoin. Seuraa siis viestintäämme verkkosivuilla ja Facebookissa!

Kielkylpy-yhdistys jatkaa aktiivisesti myös muita toimintamuotojaan: seuraa kielikylpyyn liittyviä ajankohtaisia asioita ja tekee tarvittaessa kannanottoja, hakee apurahoja ja jakaa kielikylpytukea sekä stipendejä!

Voit tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla jäsenmaksun 25€ seuran tilille tai Mobile Paylla numeroon 16182. Jäsenmaksuista lisää sivulla jäsenyys.

Kiitos että olet mukana kielikylpytyössä kanssamme!

Kategoriat: Ajankohtaista