Yhdistyksen vuosittainen päätapahtuma on jäsenet, kielikylpyperheet ja kielikylpypäiväkotien ja -luokkien opetushenkilökunnan yhteen tuova Ost & Vin -ilta. Tapahtuma järjestetään yleensä lokakuussa, seuraavan kerran 24.10.2024. Illan ohjelmassa kuullaan ajankohtaista tietoa kielikylvystä ja nautitaan keittoillallisen lisäksi tietenkin juustoja ja viiniä.

Ilta on mainio tilaisuus tutustua muihin kielikylpypolun eri vaiheissa oleviin perheisiin ja saaren kielikylpytoimijoihin. Asiantuntijapuheenvuoro kuullaan kielikylpytutkijalta ja kokemuspuheenvuoroja kielikylpypolun läpikäyneiltä. Päiväkotien ja koulujen opetushenkilökunta tuo ajankohtaisia terveisiä ja  kielikylpy-yhdistys kertoo toiminnastaan. Tilaisuuden yhteydessä kielikylpyluokat järjestävät arpajaisia, joiden tuotoilla rahoitetaan mm. leirikoulutoimintaa.

Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta illalliskortista. Opetushenkilökunnalle ilta on maksuton. Ilmoittautuminen tarvitaan kaikilta osallistujilta. Kutsu ja ilmoittautumislomake tapahtumaan löytyvät yhdistyksen sivustolta ja Facebook-sivulta yleensä alkusyksystä alkaen.