Kiitokset Kielikylpy-yhdistyksen 3.2. järjestämään kielikylpyinfoon osallistuneille!
Tässä illan esitys pdf-tiedostona: Kielikylpyinfo_3.2.22.

Hakuaika päiväkoti Säleniin ja Lokkiin on käynnissä: hakea voit maaliskuun lopulle asti. Sälenissä voi aloittaa kielikylvyn jo 3 vuotiaana, Lokissa 5 vuotiaana. Lisätiedot: salen@salen.fi

Kysymyksiin vastaa mielellään Sonja Rönneberg, päiväkodin johtaja ja opettaja/kasvattaja Sälenissä. Päiväkotiin voi sopia myös tutustumisajan!

Päväkoti Lokin osalta johtaja Hertta Jalasjoen terveiset:

”Päiväkoti Lokissa toimii Delfiner-kielikylpyryhmä ja tällä hetkellä ryhmässä on 5-vuotiaita ja esiopetusikäisiä lapsia, noin puolet kumpiakin. Todennäköisesti myös ensi vuonna ryhmän rakenne on tämä. Kielikylpyryhmässä täytyy olla tietty määrä ikäryhmästä, jotta tuleva koululuokka muodostuu oikean kokoiseksi.

Kunnalliseen kielikylpyyn haetaan maaliskuun loppuun mennessä ja hakuprosessiin vaikuttaa se, onko lapsi jo kunnallisessa varhaiskasvatuksessa:

Jos lapsi on jo kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, voit olla yhteydessä oman lapsen päiväkodin johtajaan, niin hän tekee siirtohakemuksen kielikylpyryhmään.

Jos lapsi ei ole kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, hänelle täytyy tehdä Asti-asiointipalvelussa hakemus. Hakemuskäytännöistä löytyy parhaiten tietoa Helsingin kaupungin internet-sivuilta kohdasta Kasvatus ja koulutus.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluohjaajat käsittelevät nykyään keskitetysti kaikki hakemukset ja heihin voi olla yhteydessä joko sähköisesti varepalveluohjaus@hel.fi tai puhelimitse (ma-pe klo 9-15) 09 310 80488

Lisätietoa löytyy hel.fi/varhaiskasvatuksen-palveluohjaus.

Tässä lyhyt esittely kunnalliseen kielikylpyyn hausta ja voitte olla myös minuun yhteydessä, joko sähköisesti: hertta.jalasjoki@hel.fi tai puhelimitse 09310 44456.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!
Hertta Jalasjoki, päiväkodin johtaja, Varhaiskasvatusyksikkö Lokki-Silkkiuikku.”

Perustietoa kielikylpypolusta löydät sivuiltamme valikosta vanhemmille.

Seuraa kielikylpy-yhdistyksen toimintaa myös Facebookissa: https://www.facebook.com/lauttasaarenkielikylpy

Toivottavasti kohdataan kielikylvyn merkeissä!

Kategoriat: Ajankohtaista