Tervetuloa kaikki Lauttasaaren kielikylpy-yhdistyksen jäsenet kevätkokoukseen tiistaina 21.4. klo 18 Ravintola Blue Peteriin (Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki)!

Kielikylpy-yhdistys sai viime vuonna paljon uusia jäseniä. Olisi mukava tavata teidät kaikki kokouksessa 🙂 Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto. Kokousasioiden jälkeen ehditään juttelemaan ajankohtaisista kielikylpyasioista.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on edelleen 25€ (kannatusjäsenmaksu väh. 50€). Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI92 1020 3000 102697 . Kirjoita maksun tietoihin joko ”jäsen” tai ”kannatusjäsen” sekä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. (Jos pankin ohjelma ei hyväksy @-merkkiä, kirjoita at )

Voit maksaa jäsenmaksun myös Mobile Paylla numeroon:  16182
Numero ohjaa Mobile Pay maksun yhdistyksen tilille. Jos maksat Mobile Pay:lla jäsenmaksun henkilöstä, joka ei ole entuudestaan jäsen (eli ei saanut tätä viestiä sähköpostiinsa), lähetä yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen uuden jäsen tiedot: nimi ja sähköpostiosoite. 

Jäsenmaksujen tuotolla ja saamillaan apurahoilla kielikylpy-yhdistys tukee kielikylpytoimintaa saarellamme mm. järjestämällä kielikylpyperheille ja opetushenkilökunnalle suunnattua suosittua Ost i Vin -iltaa sekä myöntämällä avustuksia ja stipendejä Lauttasaaren kielikylpypäiväkodeille ja -koululuokille.

>>> Save the date >>>Tänä vuonna Ost & Vin pidetään 22.10.2020 klo 18–21 >> > Merkitse kalenteriisi!