Kielikylpy-yhdistys ei lähetä jäsenmaksuista erikseen laskuja jäsenilleen, vaan pyydämme jäseniä omaehtoisesti maksamaan jäsenmaksun!

Kielikylpy-yhdistyksen jäsenmaksu on 25€. Kannatusjäsenmaksu on minimissään 50€. Jäsenmaksun voit maksaa Mobile Pay:lla tai verkkopankkimaksuna.

Mobile Payssa maksamiseen käytetään numeroa 16182. Voit skannata kuvan QR-koodin Mobile Pay -ohjelmallasi, jolloin maksun tiedot löytyvät valmiina. Jos olet uusi jäsen, lähetä myös sähköpostiosoitteesi yhdistykselle osoitteeseen lauttasaarenkielikylpy@gmail.com

Verkkopankkimaksuna voit maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI6640550010571590 / Aktia BIC: HELSFIHH (Huom! Uusi tilinnumero 16.3.2022 alkaen.) Kirjoita maksun tietoihin ”jäsen” sekä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Jäsenmaksujen tuotolla ja saamillaan apurahoilla kielikylpy-yhdistys tukee kielikylpytoimintaa saarellamme sekä järjestää perinteistä kielikylpyperheet ja kielikylvyn opetushenkilökunnan yhteen tuovaa Ost & Vin -iltaa.

Esimerkiksi viime vuonna yhdistys tuki päiväkoti Sälenin Korkeasaaren retken ruotsinkielistä opastusta ja teatteriretkeä, päiväkoti Lokin teatteriretkeä, Lauttasaaren ala-asteen kielikylpyopetuksen materiaalihankintoja ja teatterin esitysvierailua koululla , Lykin kirjallisuushankintoja ja Porvoon retken ruotsinkielistä museo-opastusta sekä teatteriretkeä. Lisäksi yhdistys myönsi kielikylpypäiväkodeille ja kouluille Kirjan ja ruusun päivän lahjoituksia kirjallisuushankintoihin sekä jokaiselle K-luokalle kevätstipendin ruotsinkielen käytöstä ja myönteisen kieliasenteen rakentamisesta.

Olethan sinäkin mukana tukemassa kielikylpytoiminnan elinvoimaisuutta Lauttasaaressa? Tue kielikylpy-yhdistyksen toimintaa maksamalla jäsenmaksu! Tervetuloa mukaan myös uudet jäsenet!

PS. Tänä syksynä Ost & Vin -iltaa ei järjestetä. Keskitymme ensi vuonna koittavan kielikylpy-yhdistyksen 30. juhlavuoden toiminnan suunnitteluun! Tule mukaan juhlavuoden toteuttamisen ottamalla yhteyttä: lauttasaarenkielikylpy(at)gmail.com